Droneflyvning – få foto og video fra luften

Vores IT afdeling er din lokale leverandør til fotografering og videooptagelser fra droner. Inspektion af bygninger, byggeri, landbrug, boliger og alt hvad der ellers kunne tænkes med fordel at kunne vises fra et fugle perspektiv.

NÆSTE FLYVNING: Eksakte tidspunkter og lokationer vil løbende blive opdateret her på siden så snart Politiet er underrettet.

Vores droner giver dig unikt materiale. Professionelt eller privat.

dji-phantom-3-advanced-drone-flyvning

Vores IT afdeling tager den samme kendte lave timepris på trods af udstyr og fotograferer og filmer med droner til samme lave timepris, som "almindeligt" foto udstyr.

Giv os et kald på 27251161 og hør mere om de mange muligheder med vores droner.

Vores IT afdelings droner flyves kun af certificerede droneførere.

Alle vores droner er forsikrede, så du opnår den optimale sikkerhed og de bedste oplevelser under alle flyvninger.

Vores IT afdeling sørger for evt. tilladelser, underretning af de rette myndigheder, kontrol af vejrforhold og evt. prøveflyvning.

Denne hexacopter er godkendt til at flyve over personer og kan derfor være påkrævet i travle by miljøer eller til events. Publikum skal stadig informeres og der skal tages forholdsregler, men vi klarer det hele for dig - og garanterer at alt kører efter bogen.

Hvis du gerne vil læse lidt mere om reglerne for droneflyvning kan du læse meget mere på droneregler.dk, hvor Trafikstyrelsen beskriver alle regler. Fra 1. juli 2017 skal man f.eks. have et dronetegn for at flyve uden for bymæssigt område og iøvrigt stadig et dronebevis for at flyve inden for bymæssigt område.

Vores IT afdeling følger naturligvis alle regler. Dronetegn og dronebevis er dog ikke nok. Droner skal registreres og have en "nummerplade" på. Det er desuden lovpligtigt at have ansvarsforsikring på en drone og sluttelig SKAL en drone have minimum 6 propeller for at måtte flyve over personer og naturligvis tilladelse fra personerne. Hvis ikke skal der holdes en minimums sikkerhedsafstand til personer.

Der skal søges tilladelser hos ejere af bygninger og installationer og Politiet skal adviseres om flyvninger senest 24 timer inden flyvning i bymæssigt område.

Der er ofte to personer til stede - spørg endelig medhjælperen hvis droneføreren er optaget af flyvningen.

Før en flyvning taler vi med evt. personer i nærheden og informerer om hvad der skal ske.

Det er vigtigt at omgivelserne kan se der flyves og at der ikke kommer noget i vejen på landingspladsen. Selvfølgelig har vi altid en plan b klar, hvis noget uventet skulle ske.

Eksempler

Her kan du se et par eksempler på dronevideoer fra Vores IT afdeling ApS. Vi flyver meget i Struer, men også i både Holstebro, Vinderup og mange andre byer.

Herover en præsentationsvideo til Venstre i Struer kommune, som blev udgivet på Facebook før kommunalvalget i 2017.

Herover en præsentation af Struer boligselskabs boliger i Struer. Der er ingen lyd på videoen, da den er lavet til brug som baggrund på en hjemmeside.

Flyers

Du har måske set en af vores drone flyers? Vi fortæller altid omgivelserne at vi er på vej eller at vi flyver med drone. Derfor giver vi evt. nærliggende beboere information om at vi flyver med drone og så vidt muligt i hvilket tidsrum. Vi overholder naturligvis altid reglerne for privatlivets fred og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du vil høre mere om de mange muligheder for drone foto og drone video, så kontakt Vores IT afdeling på tlf. 2725-1161 eller på mail.

Vil du gerne selv flyve drone?

Så kan du fra 1. juli 2017 tage et drone tegn og lovligt flyve udenfor bymæssigt område. Husk dog at drone skal være registreret og forsikret. Dronetegn er gratis.

Test din viden på Vores IT afdelings dronetegn test inden du går op til den rigtige teoriprøve fra Trafikstyrelsen med 12 spørgsmål. Klik her for at tage testen.

Du kan med fordel se Trafistyrelsens 4 minutters video med alle regler herunder.