Erhvervs IT support og IT udvikling fra din helt egen IT afdeling i Grenaa

Vores IT afdeling yder hjælp, IT support og IT udvikling til erhverv i Grenaa / Grenå og omegn - til fordelagtige priser!

Erhvervs IT support og IT udvikling fra din helt egen IT afdeling i Grenaa

Ring på 2725-1161 og hør nærmere. Vi henter og bringer din pc, du kan aflevere den personligt eller du kan sende den med posten. Du kan få din egen IT supporter fra Vores IT afdeling på besøg, uden at det behøver koste en formue.

Alle besøg og services afsluttes med en gennemgang af hvordan du bedst undgår tilsvarende problemer. Vores IT afdeling kan rådgive omkring indkøb af ny harddisk, hukommelse, skærm, printer etc. og sikre at du får alt installeret korrekt og optimalt.

 

Ved alle andre IT support ydelser fra Vores IT afdeling ring venligst på 2725-1161 for et skarpt og uforpligtende tilbud.

 

Vi er klar til at rykke ud hele ugen og er også klar til at yde telefonsupport til kr. 149 pr. påbegyndte kvarter.

Driver du virksomhed i Grenaa og har du brug for rådgivning ifm. hjemmeside, IT infrastruktur, backup, IT sikkerhed eller har du udfordringer i den daglige drift med printer, netværk, internet eller computere, så kan du finde Vores IT afdeling som din lokale partner i nærmiljøet i Grenaa.

Bor du i Grenaa og har du problemer med IT, computeren, printeren eller dit trådløse netværk, så er vi også altid tæt på. Ring til os med det samme - og få hjælp med det samme. Vi besøger dig gerne på din bopæl i Grenaa og omkringliggende byer, hvis det er nødvendigt.

Troværdighed er i højsædet når du kontakter Vores IT afdeling, så ring nu og få løst dine IT udfordringer med det samme.

Både i Grenaa og omegn er vi til stede fysisk og rykker hurtigt ud for at hjælpe med dine IT udfordringer, hvad enten det er privat eller erhverv.

support-tastatur-til-web-vores-it-afdeling

Alle priser er ekskl. 25% moms

 

Du finder Vores IT afdeling her:

Erhverv Grenaa (ved Kattegatcentret)

8500 Grenaa

7600 Struer

og Facebook

Ring til Henrik nu på 27251161

 

Vi ❤️ IT