Jeg har brug for en ny hjemmeside – som er billig og ligner en million

Spar penge og spar tid ved at bruge Vores IT afdeling som leverandør af din hjemmeside

ny-hjemmeside-99-kroner-per-maaned-saadan-kan-den-se-ud

Mange leverandører af hjemmesider har deres egne systemer, som betyder at hvis man en dag ønsker at flytte sin hjemmeside til en anden udbyder, så kan man ikke bare gøre det. Man er ofte bundet meget hårdt op på lange kontrakter og mange gange til en pris, som er meget høj ift. den egentlige udgift ved at drive en hjemmeside. Hos os har du alle rettigheder til din hjemmeside og kan når som helst flytte din løsning til en anden udbyder.

Når du køber en hjemmeside fra Vores IT afdeling så er det DIN hjemmeside – ikke vores!

 

99kroner-per-maaned-koster-det-for-en-hjemmeside-der-ligner-en-million

Du betaler kun for det du har brug for.

Hos Vores IT afdeling er der ikke store faste driftsomkostninger ved hosting af hjemmeside. En typisk hjemmeside koster kr 99 pr. måned og er langt under priserne hos de fleste af vores konkurrenter. Den lave pris kan man udnytte hvis ikke man har et avanceret website eller jævnligt har brug for hjælp til rettelser, marketing og forskellige moduler og funktioner.

Vi finder den mest hensigtsmæssige løsning til dig og din hjemmeside

De fleste kunder kan klare sig med den helt billige løsning til hjemmesiden. Andre har større krav og køber f.eks. et shop modul til sin website. Andre igen vil gerne have os til at opdatere jævnligt og tegner derfor en særskilt service aftale, som giver en betragtelig rabat på vores normale timepris.

Gratis hjemmeside

Mange skriver at design er gratis, opdatering er gratis og mange andre ting er gratis. Det kan det også sagtens blive, hvis man tegner et dyrt abonnement med en høj månedlig afgift. Hos os betaler du for det du har brug for – ikke mere – ikke mindre.

Responsiv ny hjemmeside? Naturligvis

En hjemmeside leveret af Vores IT afdeling kan naturligvis vises fint på alle enheder, både computere, tablets og mobile enheder. Det er det der hedder responsivt design.

Rådgivning omkring hjemmeside løsning

Vi lever af glade kunder. Vi vil gerne have at alle vores kunder er glade. Derfor giver vi dig en objektiv rådgivning, så du sikres den korrekte løsning.

Individuel rådgivning

Ingen virksomheder er ens og det samme er tilfældet med hjemmesider – også i Glyngøre. Behovene er heller ikke de samme. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme godt i gang og finde ud af, hvad har du brug for? Den dyre løsning er ikke altid den rigtige løsning.

Vores IT afdeling er et godt sted at starte

Du sikres den korrekte løsning første gang. En løsning som opfylder dine behov til den rigtige pris. 75% af alle websites uden webshop har mange statiske/stillestående sider. Det betyder at man i disse tilfælde, kan nøjes med en billigere løsning, som stadigvæk ligner en million.

Din lokale partner

Vores IT afdeling er en lokal virksomhed, som  går efter at være tæt på kunden. Selv om vi kommer fra Struer, er vi dagligt at finde i både Glyngøre og Nykøbing.

Hvorfor vente? Kontakt os nu og få en ny hjemmeside.

Ring til os med det samme og få en uforpligtende snak. Hvis du har en virksomhed, kommer vi gerne forbi i Glyngøre, Nykøbing, Struer eller Holstebro og giver dig et gratis IT service tjek.