MORS DAG gave til verdens dejligste mor 199,-

Mors dag er lige om lidt. www.dejligstemor.dk

Gaven til mors dag kan være svært at finde. Den er her og den gør mors dag gaven personlig og unik!

og så støtter du Kræftens Bekæmpelse samtidig!

GAVEN DER GØR EN FORSKEL

Er du manden, datteren, sønnen eller er I hele flokken der går sammen, så har du nu mulighed for en sjov mors dag gave til mor. Jeg elsker min mor og jeg ved min mor vil elske dette års gave på mors dag, som er en helt personlig og håndlavet mors dags hilsen.

Håndlavet og personlig mors dag gave

Mors helt personlige hjemmeside hilsen, som holder hele året og bringer et smil frem på mors læber både før, på og efter mors dag.

For kun kr. 199 kan du give mor den perfekte (og sjove) mors dags gave og samtidig støtte Kræftens bekæmpelse.

mors dag hjemmeside paa computer og mobil telefon iphone

Hvis du er så heldig at mor ser din hilsen på sin mobiltelefon er der en lille knap, så mor hurtigt kan give dig et telefon opkald og sige tak. Dette kan dog også fravælges blot ved at undlade indtastning af mobilnummer i bestillings formen herunder.

Se min søster og egen hilsen til vores mor ved at klikke her (adressen hedder vera.erverdens.dejligstemor.dk. Hvis du ser siden på en mobil, vil du kunne se “Ring mig op” knappen, hvor du også kan ringe og stille spørgsmål til dette projekt.

 

mors-dag-gave-med-smart-knap-til-mobilen

Støt Kræftens Bekæmpelse på mors dag

Når du køber en personlig hjemmeside hilsen til mor støtter du automatisk Kræftens bekæmpelses forskning i brystkræft, da ALT overskud går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse og deres forskning i brystkræft.

Kræftens bekæmpelse

Gør mor glad på mors dag

Bestil allerede nu, så den håndlavede og personlige hjemmeside er klar til mor på mors dag i år. Udfyld nedenstående formular og overfør kr. 199 på Mobile Pay 27251161 eller på bank konto 7602 1462544 og i løbet af 48 timer har du din personlige hilsen klar til mor.

Hvorfor vente? Bestil nu og bring et smil frem på mors dag og dagen efter og dagen efter og…

Er du stadig i tvivl, så se eksempler på hjemmesiden til mors dag til Vera her og til Camilla her. Vær opmærksom på at “Ring til mig”-knappen kun er aktiv på mobil telefoner.

Udfyld felterne og bestil gaven til mor:

  Afsender navn/e (skal udfyldes)

  Afsenders e-mail (skal udfyldes)

  Afsenders mobilnummer (så mor kan ringe direkte op fra siden)

  Din personlige besked

  Mors navn (skal udfyldes)

  Mors e-mail (skal udfyldes)

  Jeg har kontrolleret at det indtastede er korrekt samt læst handelsbetingelserne. Ved køb af denne type vare frasiger jeg mig retten til den 14 dages returret.

  Det får du når du bestiller. Når du har betalt vil du i løbet af et par dage modtage et link til din mors hjemmeside. Det vil typisk være et link som camilla.erverdens.dejligstemor.dk blot med navnet på mor i stedet for Camilla som i eksemplet her. Du får i samme mail vedhæftet en pdf med hjemmesiden, så det hele er lige til at videresende til mor. Mor får dog også en mail samtidig, men med en link til en hilsen fra nogen der tænker på hende – og så er det smilet kommer frem på mors dag.

  Sådan betaler du efter du har send din bestilling. Du har to muligheder. Før 199 kroner over via Mobile Pay til 27251161 og husk at indtaste dit korrekte mobilnummer i ovenstående form. Alternativt kan du overføre 199 kroner til bank konto 7602 1462544 – her skal du indtaste samme mobilnummer som tekst i bank overførslen, som du har indtastet i formlen herover.

  Overskuddet af denne mors dags kampagne fra Vores IT afdeling ApS går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse.

  Gaven der gør en forskel!

  Idéen til dette projekt opstod da min mor bare skulle have en lidt speciel hilsen i år. Har altid haft svært ved at finde på noget og i år skulle det så være. Ud over det, vil det vise kraften af Facebook som markedsføring (forhåbentlig) og ikke mindst være med til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse.

  Hvis jeg nu har indtastet forkerte oplysninger, hvad gør jeg så? Du kan skrive til mig på camilla@voresitafdeling.dk med det samme, så finder vi ud af det 🙂

  Vores IT afdeling ApS tilbyder rådgivning indenfor IT og marketing og satser primært på lokal området omkring Struer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et gratis IT service tjek.