Referencer fra Vores IT afdeling – hvad siger vores kunder?

CCtec 

CCtec har fået udviklet website og webshop af Vores IT afdeling. Desuden har de fået søgemaskineoptimeret deres website, for bedre at blive kendt som landets billigste professionelle salg af pillefyr fra Vølund. Som en ekstra service har CCtec fået indlagt et chat modul, så deres potentielle kunder hurtigt kan få svar på evt. spørgsmål.

cc-tec-dk-wide

Carsten fra CCtec fortæller: “Det er en simpel og hurtig løsning vi har fået lavet, for at få sat os på landkortet når private leder efter et billigt Vølund pillefyr. Vores IT afdeling har formået at føre os i mål med en optimal løsning til vores udfordring og vi har oplevet Vores IT afdelin som meget troværdige og ærlige i deres udmeldinger. Vil klart anbefale Vores IT afdeling som samarbejdspartner til venner og kollegaer.”

Fra A til B.nu

Fra A til B.nu ville gerne vise flaget på internettet og valgte Vores IT afdeling til at løfte opgaven. Vores IT afdelin fik forholdsvis frie tøjler og ramte hovedet på sømmet med den valgte website løsning.

fra-a-til-b-website

Claus fra “Fra A til B.nu” udtaler: ” Efter at have kontaktet Vores IT afdeling og efterfølgende have fortalt om vores tanker og idéer, blev et website hurtigt til virkelighed. Jeg vil gerne kunne fremstå professionelt med vores bil-park, hvilket Vores IT afdeling har forstået at ramme på rigtig kort tid og til en rigtig favorabel pris. Vores IT afdeling hjælper også med mail og mobiltelefoni og har i det hele taget bare leveret en top service”

Red hjertet

redHjertet.dk som bl.a. sælger kurser i førstehjælp og hjertestartere har fået leveret både hosting af mail og website af Vores IT afdeling, samt opstartspakke til deres hjemmeside. redHjertet.dk redigerer og designer selv deres hjemmeside, men har hovedsaglig support og hosting aftale med Vores IT afdeling.

redhjertet-dk-wide

Christine fra redHjertet.dk: “Vi skulle super hurtigt på nettet, så vi kunne præsentere virksomheden professionelt. Det er vigtigt at vores kunder kan finde vores kontakt informationer på nettet samt kommende muligheder for kurser. Vores IT afdeling har været vores forlængede arm på mange områder IT mæssigt, hvor hjemmesiden og hosting kun er en lille del af det. Prezi undervisning i en hurtigt vending, viser den kanon service vi kan få fra Vores IT afdeling, lige præcis når vi står og har brug for den. Det er også vigtigt for os at det hver gang er Henrik vi får fat i, så han kender vores virksomhed og ved hvor der skal sættes ind.”

Struer Minecraft Club

Struer Minecraft Club har fået opbygget og får vedligeholdt deres hjemmeside hos Vores IT afdeling. Hosting kører optimalt både af website, mail og ekstern Minecraft server, som klubben får administreret og nu også hosted hos Vores IT afdeling.

struer-minecraft-club-dk-wide

Oliver og Sebastian fra Struer Minecraft Club fortæller: “Dejligt at vi har fået en flot hjemmeside, hvor vi kan følge med i hvad vi skal lave i klubben fra gang til gang. Det giver en god reklame, da vi er landets eneste klub og så er det vildt sejt at kunne sige vi har Vores IT afdeling som hjælper os” 🙂

TDK Entreprenør

TDK Entreprenør får hostet og udviklet sit website hos Vores IT afdeling. Ud over en simpel WordPress løsning med en lang liste af produkter, vedligeholdt af Thomas selv, har TDK Entreprenør brugt Vores IT afdeling til generel sparring med IT i hele virksomheden. Sidst ved indkøb, installation og brug af en cut-plotter, som virksomheden bruger når der skal laves navne til bådene i den lokale havn.

tdknudsen-dk

Thomas udtaler: “Vores IT afdeling styrer alt vores IT og supporterer det hele uden undtagelser. Bredden i supporten viste sig, da vi investerede i vores cut-plotter og ikke vidste hvordan vi skulle komme igang. Vores IT afdeling kom hurtigt på banen og fik os på rette vej og nu kører vores cut-plotter deruda””

vores-it-afdeling-page-break-dark-blue2

Smeden Svends IT system blev flyttet fra to store larmende maskiner, som krævede deres eget lille lokale og udluftning, til en smart lille enhed, med mange gange større arbejdskraft og et næsten usynligt strømforbrug. Systemet suser afsted som aldrig før og driften er siden ændringen, blevet betydlig billigere. Nu kan Svend slappe af og spare penge – også næste gang når hans maskiner skal skiftes ud.

Familien Dahl fik lavet en top-tunet backupløsning af hele familiens dokumenter, billeder og private papirer. Med en simpel scanner, lidt sved på panden og et besøg fra Vores IT afdeling sidder hele familien, som holder til i flere danske byer, med en super lækker fildelings tjeneste. En tjeneste som ud over ikke at ligge i en af de store “skyer” på nettet, ligger i familiens egen lille sky. En nem og billig løsning, som gør at familien ud over at kunne dele feriebillederne med hinanden også har en sikker backup af deres private papirer og fotos.

anbefal-os-nu-og-faa-en-gratis-time-knap