Ofte stillede spørgsmål til Vores IT afdeling ApS

Her kan du finde svar fra vores FAQ, Q&A, QnA eller på godt dansk – ofte stillede spørgsmål.

 

Henvender Vores IT afdeling sig til private eller virksomheder?

Vores IT afdeling løser hovedsaglig opgaver for virksomheder, men hjælpe også private til en yderst attraktiv og fornuftig pris.

Du kan se mere om priser på direkte opgaver her.

 

Kan jeg købe en billig hjemmeside hos Vores IT afdeling?

Vores IT afdeling leverer en fornuftig, stabil og prisrigtig løsning på din hjemmeside. Det kan f.eks. være hvis du er:

  • Privat person der bare gerne vil have en lækker side
  • Forening der trænger til en hjemmeside med mange funktionaliteter
  • En virksomhed der gerne vil vise sig fra sin pæne side digitalt
  • En større virksomhed, som har brug for mange funktionaliteter.

Læs mere om vores website løsning her fra kun DKK 99 pr. mdr.

 

Kan jeg få hjælp til SEO (søgemaskine) optimering?

Vores IT afdeling er rigtig gode til at hjælpe dig med at plukke de lavthængende frugter. Vi hjælper dig gerne med at udnytte de gratis muligheder der er for at optimere en hjemmeside til Google.

Vores IT afdeling kan også hjælpe dig med mere dybdegående optimering samt brug af Google Adwords.

 

Sælger I overvågningsudstyr og kameraer?

Vores IT afdeling er reseller af ABUS sikkerhedsudstyr. Både optagerbokse og kameraer hører til i den kategori. Kontakt Henrik for et skarpt tilbud på din næste overvågningsløsning.

 

Droneflyvning, kan I det?

Vores IT afdeling er registreret hos Trafikstyrelsen, har de lovpligtige forsikringer og professionelle drone piloter. Det sikrer dig den bedste oplevelse, når du skal have tage luft fotos, video eller bare have lavet noget smart og anderledes digitalt indhold.

 

Hvilke tryksager kan I lave?

Vores IT afdeling har mange samarbejdspartnere og kan designe og producere både store kataloger, mindre foldere og helt ned til enkelte flyers. Vi har gode aftaler med vores partnere og som en god marketing rådgiver, sikrer vi dig de bedste priser.

 

Hvad indebærer rådgivning egentlig?

Vores IT afdeling er hovedsaglig en IT og marketing rådgiver. Vi rådgiver vores kunder om hvordan og hvor de får den mest fornuftige løsning til deres behov. Når det kommer til infoskærme og andre lokale løsninger, sælger vi vores egne produkter, men skulle behovet være til noget større eller mindre, så anbefaler vi gerne andre løsninger også – og hjælper også gerne med disse.

Når du får rådgivning til din IT eller marketing, så er du sikrer en fair og fornuftig rådgivning. Vi elsker vores kunder og samler på glade kunder.

 

Giver I rabat?

Vores IT afdeling har altid kørt med fornuftige priser. Som eksempel koster det mindre i timen at få kigget på din IT end det gør at få en mekaniker til at kigge på din bil! Vi har mange kompetencer og mener selv vores priser er alt for lave. Med andre ord får du en rabat inkluderet hver eneste gang du handler med Vores IT afdeling.

 

Hvor hurtigt kan I komme?

Vi kommer som regel med det samme der opstår problemer. De fleste af vores løsninger går sjældent ned og derfor er der også plads til at rykke hurtigt ud. Hvis du tegner en serviceaftale med Vores IT afdeling, er du sikret prioritering, en lavere konsulent timepris og hurtigere reaktionstid fra vores support.