Få lavet tandeftersyn og ny hjemmeside på samme tid

Utraditionel markedsføring

Ny hjemmeside eller infoskærm? Den nye IT virksomhed i Struer, Vores IT afdeling har indgået et samarbejde med Tandlægerne Kildegården i Struer. Antallet af nye virksomheder og personer med hjemmesider stiger støt og Vores IT afdeling fra Struer, har valgt at tage kampen op på en noget utraditionel måde.

vores-it-afdeling-tandlaege-it-service-tjek-struer

Nystartet IT- og marketing virksomhed i Struer

Vores IT afdeling er navnet på en nystartet virksomhed, som ud over hjemmesider også tilbyder IT hjælp til private og mindre virksomheder ud over den professionelle rådgivning inden for både IT og marketing de hurtigt er blevet kendt for.
I dag har Vores IT afdeling indledt et nyt samarbejde med Tandlægerne Kildegården, som betyder, når du alligevel ligger i tandlægestolen og får lavet eftersyn på tænderne, kan du i samme ombæring få lavet et gratis IT eftersyn af din virksomheds IT løsninger eller få gode IT råd og tips til udfordringerne derhjemme med derfra.

Stor efterspørgsel på både IT service og infoskærme

Efterspørgslen er stor og flere kunder har allerede booket tandlæge- og IT konsultation i samme ombæring og en enkelt kunde har allerede fået designet sin nye hjemmeside fra tandlægestolen under Vores IT afdelings kyndige rådgivning.

vores-it-afdeling-i-tandlaege-stolen

Der er rift om pladserne i tandlægestolen, når Vores IT afdeling beriger undersøgelsen med et grundigt check af IT løsninger. Der er også blevet solgt et par smarte og prisrigtige infoskærme under en konsultation.
De første kunder er meget begejstrede og grinte da også først lidt, da de hørte om det gratis tilbud. Men en enkelt håndværker har da fået opdateret sin hjemmeside i dag.

Udvider samarbejdet lokalt

Da IT virksomheden satser lokalt, overvejer Direktør Camilla Toftdal at udvide samarbejdet med flere tandlæger og læger i nærområdet. Selv om vi hedder Vores IT afdeling, har vi også meget dygtige marketing folk ansat, fortæller hun.

 

 

Vil du også have et godt tilbud på en tandrensning og ny hjemmeside, så læs meget mere om tilbuddet her.