IT Nyheder

fra Vores IT afdeling:

Tandeftersyn og ny hjemmeside på samme tid. Vores IT afdeling har valgt at tage kampen op på en noget utraditionel måde, når det kommer til at hverve nye kunder. Nyt samarbejde med lokal tandplejer.

Udgivet 1. april 2016

Ransomware skaber problemer for flere i øjeblikket. Læs lidt mere om problemet her, hvad du selv kan gøre for at undgår ransomware og hvad Vores IT afdeling kan gøre for at hjælpe dig.

Udgivet 16. marts 2016

Har du overblikket over den nye EU persondataforordning der ventes at træde i kraft i 2018? Hvis ikke så kan Vores IT afdeling hjælpe dig på vej og sikre at du ikke har personfølsomme data liggende usikkert nogen steder. Du kan læse en udmærket artikel, som giver overblik over udfordringerne i Computerworld. Det gælder iøvrigt for alle og spørgsmålet er så om alle virksomheder skal ansætte en “Data Protection Officer” eller om de kan bruge Vores IT afdeling som sådan. Der er nemlig krav om en sådan, hvis virksomhedens hovedaktivitet er behandling af persondata. Det kan du roligt vente med, men der stilles store krav til dokumentation og det er derfor utrolig vigtigt at få styr over procedurerne. Kontakt Vores IT afdeling for hjælp, rådgivning og vejledning hertil.

Udgivet 25. februar 2016

Hackere går efter alverdens websites. Læs ti gode råd til at undgå hackere på din hjemmeside her

WordPress, som ligger på 25% af alle verdens websites og Joomla er under angreb fra hackere. Der er tale om ransomware, hvor hackerne angriber din hjemmeside, ændrer adgangskoden og evt. krypterer data. Efterfølgende forlangde hackerne en løsesum i form af penge, før de vil låse op for data igen.

Udgivet 23. februar 2016

Dropbox er nu ude for at give garantier for at kunders data bliver placeret i eksempelvis Europa, når dette kræves. Vores IT afdeling kan sikre at du altid har styr over din Cloud løsning, som Dropbox jo er. Tænk hvis du kunne have din egen lille dropbox løsning stående på kontoret eller i serverrummet? Det kan du faktisk – og det koster ikke mange kroner at have din egen Dropbox look-a-like backupløsning kørende. Ring på 2725-1161 og hør nærmere med det samme.

Udgivet 12. februar 2016

Google arbejder frem mod nye opdateringer af deres regler. Fremover vil et site med en sikker forbindelse (HTTPS) være rangeret højere end konkurrenterne som ikke har sikre websider. Vores IT afdeling kan hjælpe dig med at oprette et simpelt certifikat og gøre din hjemmeside sikker og dermed opnå fordele i Google søgninger.

Udgivet 21. december 2015

Danske firmaer i klemme hos hosting firmaet DanaWeb. Hos vores IT afdeling risikerer du ikke at komme i klemme med vores Backup+ løsning. Hvis du har din hjemmeside hosted hos “vores IT afdeling”, kan du via din backup+ løsning få tilsendt backup af alle dine data, website, indhold og database. Så er du sikret og kan sove godt om natten. Endda med din backup under hovedpuden.

Udgivet 9. december 2015

fra Computerworld:

[feedzy-rss feeds=”http://www.computerworld.dk/rss/artikler” feed_title=”no” max=”20″ target=”_blank” meta=”yes” title=”100″ summary=”no” summarylength=”300″ thumb=”yes” size=”50″ default=”https://www.voresitafdeling.dk/wp-content/uploads/2015/11/vores-it-afdeling-logo-only-2015.png”]